A Modern Family Home Hidden Fixing A Countryside Aesthetic

The vast majority of contemporary and modern homes are characterized by minimalism that’s frequently anticipated and valued. On the other hand, the design does not necessarily suit every undertaking. This really is a family residence situated in Cotia, Brazil. It had been created by studio Belluzzo Martinhao Arquitetos and its owners wanted it to have a countryside facet which would allow it to seem more welcoming. The sliding sliding doors bring the outside inside and expose the inside spaces into the scenic views, making the most of the surrounding landscape.

View in gallery
This really is a single-story home designed to be first and foremost welcoming and user-oriented
The house has four bedroom suites, one of which serves as a home officeView in gallery
The home includes four bedroom suites, among which functions as a home office
The connection with the outdoors is expressed through large sliding glass doors which open up the decorView in gallery
The relationship with the exterior is expressed via large sliding glass doors that open up the decoration

The home sits on a 1,200 square meter using a 10-meter incline. The home is positioned at an altitude of 7 meters from road level, with a massive plateau that delivers an wonderful view over the treetops. The entry and the garage have been positioned in the base of the website. The societal places sit towards the front part of the lot, together with the master suite facing the back. The home includes a huge backyard garden which seamlessly combines with the forests behind it. The design and structure of this construction place an emphasis on the dialogue between the indoor and the outside and they do it via their ease.

The leisure areas are connected on an open floor plan with full-height sliding doors which frame the viewView in gallery
The leisure places are attached in a open floor plan with full-height sliding doors that frame the opinion
The living area opens up towards the poolside terrace, having the garden and the forest as a backdrop
View in gallery
The living room opens up towards the poolside terrace, using the backyard and the woods as a background
The reason for choosing a countryside aesthetic was to avoid the cold and austere character of modern structuresView in gallery
The motive for choosing a countryside aesthetic was to Prevent the cold and austere character of modern structures
The kitchen and dining room are blended into one space with a very warm and inviting appearanceView in gallery
The kitchen and dining area are mixed into a single area with a very warm and inviting look
The seamless transition between the indoor and the outdoor spaces blurs the physical boundaries completelyView in gallery
The easy transition between the indoor and the outdoor spaces caked the physical borders entirely
A huge backlit wall mirror enlarges the bathroom visually while also highlighting its beautiful colorsView in gallery
A massive backlit wall mirror expands the toilet visually while also highlighting its exquisite colours
The poolside deck and adjacent area are treated as seamless extensions of the indoor living roomView in gallery
The poolside deck and adjoining area are treated as seamless extensions of this indoor living area
There's a wooden deck one level below the pool, overlooking the garden and preserving an unobstructed viewView in gallery
There is a wooden deck one degree under the swimming pool, overlooking the backyard and maintaining an unobstructed view
Using a palette of simple materials and an eclectic aesthetic, the architects designed the perfect family homeView in gallery
With a palette of easy substances and also an eclectic decorative, the architects made the ideal family dwelling

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *